Hodnocení obchodu

5,0 180 hodnocení
Přidat hodnocení
5
180x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Monika Partyková | 23.2.2020
ZD Avatar autora Zuzana Dvořáková | 21.2.2020
Úžasná rychlost odeslání, krásné balení ????
JP Avatar autora Jiří Podzemský | 17.2.2020
ND Avatar autora Nikola Dulik | 17.2.2020
Knižka je dokonalá mame z nej obrovskú radosť. Dakujeme
Avatar autora Denisa Šťastná | 15.2.2020
TZ Avatar autora Tereza Zarybnicka | 15.2.2020
KP Avatar autora Kristyna Prokopova | 10.2.2020
VD Avatar autora Vendula Dvorska | 8.2.2020
LK Avatar autora Lucie Kočvarová | 8.2.2020
Ano
LM Avatar autora Lucie Malá | 5.2.2020
JL Avatar autora Jana Lipchavská | 4.2.2020
SUPER!
DJ Avatar autora Diana Jelínková | 3.2.2020
MP Avatar autora Michaela Pecháčková | 3.2.2020
Jsem velmi spokojená, cením si rychlé komunikace ohledně mého individuálního požadavku a ochoty mi vyhovět. Pečlivě zabaleno a velmi rychle doručeno. Doporučuji.
ŠB Avatar autora Šárka Brychtová | 3.2.2020
Je to zázrak. V dnešní době takto potěšit na duši a to nejen dárkem ale i balením s láskou. Musela jsem i sdílet na fcb. Děkuji za to, že jste.
AS Avatar autora Aneta Serbusová | 31.1.2020
JS Avatar autora Jana Sedláčková | 29.1.2020
S obchodem jsem velmi spokojena, nádherně zabaleno, knížky jsem chtěla dát maminkám k narozeninám, ale nevydržela jsem to,byly nadšené.
Avatar autora Iva Hurdálek Šafránková | 28.1.2020
PJ Avatar autora Petra Jurečková | 28.1.2020
Přišel úhledný balíček a v něm další s pečlivostí zabalený a přelepený srdíčky. Po opatrném otevření (nechtěla jsem poškodit ani papír ani srdíčka) na mě vypadla nádherná kartička s přáním. Je vidět, že vše je dělané, zabalené a odeslané s láskou a přesně tak to já mám ráda. Navíc je "Hláškovník" skvělý nápad, směju už jen při psaní. Díky moc a přeji hodně spokojených zákazníků jako jsem já.
LP Avatar autora Lenka Pšenicová | 27.1.2020
Rychlé dodání, ,,Baleno s láskou” vykouzlilo úsměv při převzetí balíčku nejen u mě ???? a uvnitř kartička s přáním ❤️ co víc dodat -velká spokojenost ❤️ Kupovala jsem pro vnoučata a už se těším, jak se při četbě hlášek jednou zasmějeme ????
LD Avatar autora Lenka Daňková | 25.1.2020
S obchodem jsem velmi spokojená, dodání objednávky bylo hodně rychlé, komunikace s obchodem byla milá. Moc mě potěšilo balení "Hláškovníku" , jehož součástí byl dárek s přáním :) a vše bylo opravdu zabaleno s láskou....rozhodně doporučuji!!!!

Stránka 2 z 9 , položek celkem: 180