Hodnocení obchodu

5,0 299 hodnocení
Přidat hodnocení
5
299x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora Iveta | 13.9.2021
Skvělá komunikace, rychlé odeslání. Hláškovníky i náramky jsou krásně vyhotoveny a veliké plus má i krásné zabalení obojí zmíněného. Za mě mohu jen doporučit!
M Avatar autora Martina | 11.9.2021
Maximální spokojenost. Kufřík vypadá přesně podle mých představ. Neuvěřitelná rychlost dodání a skvělá komunikace s paní Šárkou.
AP Avatar autora Aneta Pecháčková | 19.8.2021
Komunikace se Šárkou na výbornou. Doporučuji.
KG Avatar autora Klára Gründlová | 17.8.2021
Velká spokojenost. Dárek byl přesně podle představ. Navíc krásně zabalený i se vzkazem a dorazil rychle. Doporučuji všem. Byla jsem moc překvapená a spokojená.
Avatar autora | 8.8.2021
JM Avatar autora Jitka Maudrová | 21.7.2021
Velká spokojenost, rychlé jednání a dodání objednávky.
Avatar autora | 17.7.2021
MP Avatar autora Majda Petrášková | 10.7.2021
Moc krásně zabaleno s milým vzkazem uvnitř, který vykouzlil úsměv a den byl o něco lepší ???? Moc hezky zpracované hlaskovniky. Už se těším na vyplnovani stránek ???? Děkuji
Z Avatar autora Zuzana V. | 1.7.2021
Neuvěřitelná rychlost dodání (doručeno hned druhý den), krásně a pečlivě zabaleno, s vlastnoručním poděkováním. Objednávala jsem hláškovníky. Knihy jsou kvalitní a krásné. Už teď je svědomitě zaplňujeme. Přejeme spoustu spokojených budoucích zákazníků a ať se daří!
P Avatar autora Petra | 8.6.2021
Ještě se mi nestalo, aby zboží přišlo takhle krásně zabalené. Rychlé vyřízení a moc hezky zpracovaná knížka. Naprostá spokojenost!
M Avatar autora Michaela S. | 8.6.2021
R Avatar autora Romana | 6.6.2021
Naprostá spokojenost , nakupuji již po třetí a vždy jsem mile překvapena , rychlosti, komunikaci a hlavně krásným balení. Objednala jsem náramek pro holčičku i chlapečka , a milnikove kartičky . Byl to dárek a udělal velkou radost. Dekuji
L Avatar autora Lucia | 25.5.2021
K Avatar autora katerina | 24.5.2021
byla jsem s nákupem spokojená, určitě doporučuji .. zároveň chci říct, že jsem byla nadšená z obou produktů , které jsem si objednala a to: Hláškovník a milníkové kartičky pro chlapečka
D Avatar autora Dana | 23.5.2021
L Avatar autora Lucie | 22.5.2021
Mame jako darek a tesime se jak bude mit oslavenkyne radost. Spise to oceni az bude starsi a bude si cist co vse mela za hlasky ???? Rychle dodani, krasne zabalene a darek moc potesil. Dekujeme ❤️
I Avatar autora Ivana | 3.5.2021
Nápadité produkty, skvela komunikácia a ochota zo strany eshopu
T Avatar autora Tereza | 30.4.2021
Super, krásné zpracování! ???? Moc hezky zabalené a dáreček navíc! Děkujeme ????
LF Avatar autora Lucie Foltýnová | 30.4.2021
Naprosta spokojenost. Pani je velmi komunikativni, vstricna a je videt, ze ma svou praci opravdu rada.
KR Avatar autora Kristýna Rabochová | 30.4.2021
Krasna ilustrace, krasne zabaleno, moc me to potesilo. Rozbalovala jsem to, jak dite o Vánocích ????

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 299