Hodnocení obchodu

5,0 41 hodnocení
Přidat hodnocení
5
41x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KV Avatar autora | 2.12.2018
Velice, rychle dodání, vstřícný přístup
DD Avatar autora | 24.11.2018
Byla jsem naprosto spokojena - rychlé zaslání a skvělý přístup!
VB Avatar autora | 18.11.2018
Krásný výrobek - odpovídal přesně jako v nabídce na e-shopu, kvalitní zpracování, krásné obrázky a barvy jednotlivých kartiček! cena koresponduje s vybraným výrobkem, rychlé dodání, výborná komunikace, drobné a přesto potěšující detaily, které zahrnovaly milé přání srdečného pozdravu od dodavatele... určitě doporučuji!
MP Avatar autora | 17.11.2018
Jsem velmi spokojena. Zbozi prislo velmi rychle. Bylo krasne vanocne zabalene a velmi me potesilo rucne napsane prani hezkeho dne. Moc dekuji a urcite doporucuji.
AL Avatar autora | 15.11.2018
Super obchod, rychle jednani a jeste rychlejsi dodani :) .. urcite doporucuji!
PC Avatar autora | 14.11.2018
S obchodem jsem byla moc spokojená, doporučuji. Kartičky jsou moc hezké, ale na své využití ještě chvilku čekají.
EM Avatar autora | 10.11.2018
KV Avatar autora | 3.11.2018
Už samotný balíček mě okouzlil a po otevření mi spadla čelist, každá věc samostatně zabalena. Opravdu baleno s láskou :-) věci krásné,budu se ráda vracet :-)
P Avatar autora | 29.10.2018
Kartičky jsou opravdu mnohem hezčí :-) Mám tyto kartičky jako dárek pod stromeček pro naši první vnučku.Balíček došel v pořádku moc děkuji Petra
Avatar autora | 28.10.2018
JJ Avatar autora | 28.10.2018
HM Avatar autora | 28.10.2018
Karticky jsou krasne,objednavka rychle vyrizena a precizne zabalena i s podekovanim,coz je velmi mile.Obchod urcite doporucuji
KK Avatar autora | 14.10.2018
RH Avatar autora | 14.10.2018
Jsem velmi spokojen s tímto obchodem. Vřele doporučuji.
DL Avatar autora | 8.10.2018
Bleskové vyřízení objednávky, přiložená kartička s přáním je milé překvapení. Obchod jednoznačně doporučuji.
ES Avatar autora | 1.10.2018
nápaditý produkt, vstřícné a rychlé jednání - doporučuji!
J Avatar autora | 24.9.2018
Děkuji, kartičky vypadají skvěle. Byla jsem velmi spokojená s rychlostí doručení, kvalitním zabalením a jako bonus- milé poděkování za nákup. Určitě doporučuji
T Avatar autora | 22.9.2018
Perfektní. Paní velmi vstřícná a milá, krásné kytičky a cupcakes. Jsem nadšená kvalitou, balením, estetickou stránkou i přístupem. Rozhodně doporučuji.
MA Avatar autora | 15.9.2018
Avatar autora | 11.9.2018

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 41