Hodnocení obchodu

5,0 233 hodnocení
Přidat hodnocení
5
233x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Karolina | 21.1.2021
Moc kkrásně zpracované..pekne barevné..naprostá spokojenost. Já zakoupila i jako darek a už se těším až obdaruji kamarádku..přišlo to i krásné zabalené. Jsem nad míru spokojená.. krásná památka to jednou bude
L Avatar autora Ladislava | 18.1.2021
J Avatar autora Janča | 18.1.2021
Jsem moc spokojená. Komunikace je skvělá, balíček je krásně s láskou zabalený, už takhle samotný mi udělal velkou radost.
RN Avatar autora Renata Nadal | 17.1.2021
Skvělé, objednala jsem asi málo kusů ????
D Avatar autora Daniela | 16.1.2021
Rychlé dodání, krásné balení a dáreček k tomu!
K Avatar autora Kačka | 16.1.2021
S láskou zabaleno, rychlost, moc děkujeme za dáreček. V podstatě jsem takhle zásilku úžasně připravenou neviděla. Díky
PS Avatar autora Petra Slaninková | 15.1.2021
Rychlé dodání, nádherně zabalené. V balíčku byl přiložen dárek a milý vzkaz. Jsem naprosto spokojená s produktem i s jednáním obchodu.
Avatar autora | 11.1.2021
Avatar autora Stanislav Švamberg | 10.1.2021
Naprostá spokojenost s produktem i s jednáním paní majitelky.
JH Avatar autora Jana Horáková | 8.1.2021
Naprosto. Krásné zabalené hlaskovniky mohu rovnou dal použít jako dárek. Zdarma omalovánky a přívěsek na klíče potěšily hlavně děti, ručně psané přání do nového roku zase mě. Hezký přístup.
A Avatar autora Anna | 3.1.2021
Tovar prišiel krásne zabalený, vnútri prianie a malý darček. Toto proste u veľkých e-shopov nezazijete. Vrelo odporúčam, "Hlaskovnik" je ozaj veľmi pekný ????.
AM Avatar autora Anna Mazzetti | 20.12.2020
Balíček přišel poctivě zabalený, uvnitř vše krásně nachystané i se vzkazem a teď před vánoci i dárek k nákupu. Moc milá komunikace a kvalitní zboží ???? určitě jsem nenakoupila naposled! Vřele doporučuji :)
M Avatar autora Markéta | 19.12.2020
Krásně zabalený balíček s moc milým vzkazem. ???? Rychlé doručení. Mockrát děkuji a určitě doporučuji! ????
Avatar autora | 19.12.2020
J Avatar autora Jana | 18.12.2020
Nádherně zabalené. ???? Moc se těším, až začneme zapisovat. ????
MW Avatar autora MONIKA WOWROVÁ | 16.12.2020
Balicek dorazil rychle, krasne zabaleny s milym vzkazem, ktery mne opravdu potesil, tim bylo nakupovani osobnejsi a prijemnejsi. Moc dekuji a vrele doporucuji
IG Avatar autora Ivona Gregušová | 9.12.2020
Skvělá komunikace, paní se sama ozvala, že jsem si nevšimla akce a snížila mi cenu, zboží krásně zabaleno, rozhodně doporučuji
J Avatar autora Jitka | 7.12.2020
super rychlost a spolehlivost
L Avatar autora Lucie | 6.12.2020
TZ Avatar autora Tereza Zástěrová | 6.12.2020
Rychlé doručení a krásné zabaleno ???? je vidět ten osobní přístup

Stránka 1 z 12 , položek celkem: 233