Hodnocení obchodu

5,0 73 hodnocení
Přidat hodnocení
5
73x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PH Avatar autora | 18.6.2019
BV Avatar autora | 18.6.2019
Avatar autora | 16.6.2019
MK Avatar autora | 16.6.2019
LD Avatar autora | 8.6.2019
JK Avatar autora | 5.6.2019
IK Avatar autora | 31.5.2019
Velká spokojenost udělala jsem dotyčné mamince velkou radost
KH Avatar autora | 25.5.2019
VS Avatar autora | 20.5.2019
M Avatar autora | 14.5.2019
100% doporučuji! Potřebovala jsem objednávku urgentně a paní byla velmi ochotná. Děkuji, M.
IK Avatar autora | 11.5.2019
RP Avatar autora | 9.5.2019
Dobry den, jsem velmi spokojena. Balíček přišel brzy a v krásném balení i s malým dareckem:-) . Velmi milý přístup paní Šárky. Vřele doporučuji .
KZ Avatar autora | 28.4.2019
MH Avatar autora | 7.4.2019
Super, krásné, pevné :) Baleno s láskou a ne jen hozené do krabice :) (zabaleno v balicim papíru a na obálce ručně psáno :)
HZ Avatar autora | 25.3.2019
Dobrý den, jsem velmi spokojená, paní je velice příjemná a ochotná. Už samotná krabice "baleno s láskou" mě doslova dostala. Prostě vše na 1****. Ráda budu objednávat další dárečky.
LO Avatar autora | 18.3.2019
Dobrý den přeji, balíček přišel velice brzo, dodání bez problémů. Krásné balení a osobotý přístup. Opravdu z lásky :-) Děkuji
AH Avatar autora | 9.3.2019
Dobey den, za me skvele! Velice rychle dodani a karticky jsou nadherne! Moc dekujeme.
Avatar autora | 5.3.2019
Dobrý den, také děkuju za krásnou zásilku, která hned po otevření balíčku potěšila nejen vzheldem, ale i obsahem a krásným vzkazem:)
LF Avatar autora | 28.2.2019
Dobry den,chtela bych podekovat za krasnou zasilku ktera potesila jiz pri prevzeti a po otevreni zasilky spokojeny usmev od ucha k uchu. Moc doporucuji! Tato dama vi co dela a dela to srdcem!
MK Avatar autora | 25.2.2019
Naprosta spokojenost a krasne zabalene

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 73